Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Douane - Werken bij De Douane
Douane
Belastingdienst/douane. op de site van belastingdienst/douane vindt u informatie over douane-regelingen voor particulieren en ondernemers. u kunt via deze site programma's, formulieren en brochures downloaden en rekenprogramma's gebruiken. daarnaast kunt u informatie vinden over de belastingdienst en over toeslagen. verder treft u op de site algemene informatie aan over de organisatie van de belastingdienst.
http://www.douane.nl

Gerelateerd
 • VIDEO: Douane vindt vrouw in piepklein rolkoffertje
  Bij een routinecontrole van de bagage van een Georgische man heeft de Turkse douane vanmiddag iets opmerkelijks aangetroffen: zijn vriendin. New York...
 • Waarborgfonds mag beslag leggen op monstertruck Haaksbergen
  Het Waarborgfonds Motorverkeer mag beslag leggen op de monstertruck waarmee vorig jaar in Haaksbergen een dodelijk ongeval gebeurde. Dat heeft de rechtbank in Almelo besloten naar aanleiding van een verzoek van het fonds.
 • Omega Diamonds ontsnapt aan miljardenboete
  De rechtbank heeft de douane ongelijk gegeven in de zaak die aangespannen werd tegen Omega Diamonds. Het Antwerpse diamantbedrijf vermijdt daardoor een boe...
 • Detentiecapaciteit ook onderwerp tijdens bezoek Teeven aan..
  Caribisch Netwerk brengt nieuws, actualiteiten en achtergronden over Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten en de Caribische gemeenschap in Nederland. Met een netwerk van lokale journalisten volgen we de ontwikkelingen op de zes eilanden van het Nederlandse Koninkrijk.
 • Franse militairen neergestoken in Nice
  Franse militairen neergestoken in Nice | NOS
 • Veel minder cocaïne in haven Vlissingen
  HVZeeland.nl brengt dagelijks nieuws en achtergronden over veiligheid en hulpverlening in de provincie Zeeland
 • Douane vindt ruim 3000 kilo cocaïne in Rotterdamse haven
  Tijdens een controle heeft de Douane vrijdag een zeer grote partij cocaïne gevonden. Het gaat om zeker 3000 kilo. De cocaïne zat in een container met cassaves. Die container kwam uit Costa Rica. De drugs zaten in 3003 pakketten met een brutogewicht van in totaal? Lees verder ?
 • Buidelrat legt treinverkeer Brisbane plat
  Een buidelrat heeft dinsdag voor grote problemen gezorgd bij de Australische stad Brisbane.