Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Douane - Werken bij De Douane
Douane
Belastingdienst/douane. op de site van belastingdienst/douane vindt u informatie over douane-regelingen voor particulieren en ondernemers. u kunt via deze site programma's, formulieren en brochures downloaden en rekenprogramma's gebruiken. daarnaast kunt u informatie vinden over de belastingdienst en over toeslagen. verder treft u op de site algemene informatie aan over de organisatie van de belastingdienst.
http://www.douane.nl

Gerelateerd
 • Ochtendspits op het spoor verloopt weer normaal
  Na de grote sein- en wisselstoring in Utrecht doen zich dinsdag geen problemen voor op het spoor.†
 • VN: douane moet hulpgoederen doorlaten
  VN: douane moet hulpgoederen doorlaten - wel.nl
 • Chinese import daalt harder dan verwacht in februari
  China heeft in februari 20% minder goederen en diensten uit het buitenland geÔmporteerd dan in dezelfde periode vorig jaar.
 • Smokkelaar met 146 iPhones op lichaam komt niet door douane
  Een man in China heeft 146 iPhones op zijn lichaam getaped. De douane had de smokkelaar door. Hij is opgepakt.
 • OM eist in hoger beroep tot 30 maanden cel voor handel in ..
  De advocaat-generaal (OM) in Amsterdam heeft vandaag in hoger beroep celstraffen van 30 maanden waarvan 6 voorwaardelijk en 15 maanden waarvan 5 voorwaardelijk geeist tegen twee broers uit Beverwijk
 • Import en consumptie van wijn dalen licht
  De wijnimport is vorig jaar met 1% gedaald. In 2013 daalde de import ook al. De gemiddelde wijnconsumptie daalde ook, in 2014 gemiddeld 20,3 liter, in 2012 nog 21,8 liter.
 • Dinalog: 24 studiebeurzen voor douane-masteropleiding
  Logistiek topinstituut Dinalog stelt 24 studiebeurzen beschikbaar voor de nieuwe master in het ?Customs and Supply Chain Compliance?-programma van Rotterdam School of Management (RSM) van de Erasmus Universiteit. Iedereen die is toegelaten tot de master kan in aanmerking komen voor deze beurs van vijfduizend euro.
 • 15 bizarre vondsten van de douane
  Het Instagram-account van de Transportation Security Administration (TSA) deelt de meest opvallende vondsten van de douane op het vliegveld in CaliforniŽ.